To store passioner

På mit ungdomsværelse hang plakater med Greenpeace-slogans og Think global, act local. Bæredygtighed blev mest forbundet med aktivistisme, som noget venstresnoet og rimede bestemt ikke på profit og bundlinje – det har i den grad ændret sig, tidens gang kan alligevel et eller andet….

Efterfølgende fortsatte min karriere indenfor marketing og kommunikation, og lidt tilfældigt har jeg, i perioder i alle mine jobs, kunne arbejde med projekter eller kunder, som kunne relateres til bæredygtighed. Man kan sige, jeg har været så priviligeret at kunne arbejde med to store passioner: Bæredygtighed & kommunikation.  

Our History

Uddannelser

Marketing & kommunikation

 • Master -  IT & learning (Aalborg Universitet)
 • Master – IT (IT-universitet)
 • Bachelor – Business Administration (De Montford University)

Miljøteknologiuddannelsen
CPH Business Laboratorie & miljø, Hillerød 
Uddannelsen indeholder både hard core miljøledelse og uddannelse i virksomhedernes udledninger, en stor del cirkulær økonomi og miljølovgivning og ikke mindst ledelsesperspektivet ifm. implementering af bæredygtighed og grøn omstilling i virksomhederne.

 • Miljøgodkendelse, miljøledelse og virksomhedsøkonomi 
 • CSR og cirkulær økonomi 
 • Virksomhedens miljøpåvirkninger
 • Ressourcer - affald og genanvendelse
 • Ledelse af bæredygtighed
 • Spildevandsbehandling
 • Grundlæggende bestyrelsesansvar  (fokus: Grøn omstilling)
 • Afsluttende projekt (afsluttes Q4 2022)
 • KONSULENT - BÆREDYGTIGHED & KOMMUNIKATION: Med mange års erfaring og uddannelse inden for både grøn omstilling/bæredygtighed og marketing/kommunikation, hjælper jeg mine kunder med at komme godt i gang med grøn omstilling elle tage næste skridt, herunder screening af, grøn strategi, ESG-regnskab, samt troværdig og skarp kommunikation.
  Bl.a. fast tilknyttet Frederikssund Erhverv som ekstern konsulent, hvor jeg hjælper virksomhederne med den grønne omstilling. Derudover tæller kundelisten bl.a. HK, Femern Change Zealand,Cobblestone, ØENS Ejendomsadministration og Brdr. Lauridsen.

 • SILENT PARTNER og MEDEJER AF RADARSOFTHOUSE, udviklingshus og eCommercebureau, med kontorer i København og Chiang Mai, Thailand. Levering af marketingydelser og webløsninger til en lang række kendte brands inden for BtB og BtC såvel som en række NGOer (bl.a. Red Barnet og SOS Børnebyerne). 
I flere år med primært fokus som interim marketingchef hos vores kunde Lars Larsen Group, hvor jeg udover at drive online markedsføringen bl.a. udviklede koncepter, hvor kunderne kunne støtte udvalgte NGOer gennem køb og adfærd.

 • SELVSTÆNDIG MARKETINGKONSULENT med kunder som bl.a. JYSK og Republica (Coop bank), Blixen Tours, Nyhavn Rejser.

 • MARKETINGCHEF I BASISBANK. Udover at arbejde med bl.a. andelsboligsegmentet og private banking, arbejdede jeg med at udvikle konceptet The Convinience Bank, samt forsøgte med bankens kommunikationsansvarlige at udvikle en række grønne bankprodukter. De blev desværre ikke implementeret, sandsynligvis fordi bankens ledelse ikke kunne se produkterne understøtte bankens forretningsstrategi, hvilket var korrekt set på daværende tidspunkt, men samtidig en af de learnings jeg har taget med mig i forhold til implementering af bæredygtigheds-initiativer.

 • CRM-COORDINATOR HOS ROVSING DYNAMICS. En ufattelig spændende tid med levering af predictive maintenance-løsninger til kraftsværks- og vindmølleindustrien. Det var hos RD jeg for alvor fik øjnene op for at bæredygtighed og god økonomi sagtens kan gå hånd i hånd, samt hvor stor betydning produktudvikling kan have for både økonomi og miljø.
  Det var også hos ROVSING Dynamics, jeg med egne øjne kunne se SORT på hvidt, hvor stor forskel der er på forureningen fra fx et gammelt Ukrainsk kraftværk uden større miljøkrav og et topmoderne og lovreguleret kraftværk som fx det danske Skærbæk-værk.

Snoet ved
icon

2243 3597

icon

kr@kaarerasmussen.com

icon

Ryesgade 3B

DK-2200 Kbh. N

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.