To store passioner

På mit ungdomsværelse hang diverse Greenpeace-plakater, og medlemsbladet blev gennemlæst hver gang. Bæredygtighed var forbundet med ”aktivistisk”, ”venstresnoet” og rimede bestemt ikke på profit og bundlinje. I dag er jeg af den klare overbevisning at bæredygtige projekter, er langt lettere at sælge ind og implementere, hvis de giver sorte tal på bundlinjen.

Efterfølgende fortsatte min karriere indenfor marketing, og lidt tilfældigt har jeg, i alle mine jobs, kunne arbejde med projekter eller kunder, som kunne relateres til bæredygtighed. Man kan sige, jeg har været så priviligeret at kunne arbejde med to store passioner: Marketing og bæredygtighed.  

Our History

Uddannelse

Marketing & kommunikation

Master -  IT & learning (Aalborg Universitet)

Master – IT (IT-universitet)

Bachelor – Business Administration (De Montford University)


Miljø & bæredygtighed (in progress)

Miljøgodkendelse, miljøledelse og virksomhedsøkonomi (Cphbusiness)

CSR og cirkulær økonomi (Cphbusiness)

Andre kompetencer

Som ansvarlig for en lang række store kampagner, har jeg været med til at implementere tiltagene organisatorisk i store virksomheder som bl.a. JYSK (alle forretninger) og Espresso House (tidligere Baresso). Projekter der reelt var HR-projekter.

Derudover har jeg en lang historik inden for marketing og bæredygtighed.


  • MEDEJER AF RADARSOFTHOUSE, udviklingshus og eCommercebureau, med kontorer i København og Chiang Mai, Thailand. Levering af marketingydelser og webløsninger til en lang række kendte brands inden for BtB og BtC såvel som en række NGOer (bl.a. Red Barnet og SOS Børnebyerne). 
I flere år med primært fokus som interim marketingchef hos vores kunde Lars Larsen Group, hvor jeg udover at drive online markedsføringen bl.a. udviklede koncepter, hvor kunderne kunne støtte udvalgte NGOer gennem køb og adfærd.

  • SELVSTÆNDIG MARKETINGKONSULENT med kunder som bl.a. JYSK og Republica (Coop bank), Blixen Tours og Nyhavn Rejser.

  • MARKETINGCHEF I BASISBANK. Udover at arbejde med bl.a. andelsboligsegmentet og private banking, arbejdede jeg med at udvikle konceptet The Convinience Bank, samt forsøgte med bankens kommunikationsansvarlige at udvikle en række grønne bankprodukter. De blev desværre ikke implementeret, sandsynligvis fordi bankens ledelse ikke kunne se produkterne understøtte bankens forretningsstrategi, hvilket var korrekt set på daværende tidspunkt, men samtidig en af de learnings jeg har taget med mig i forhold til implementering af bæredygtigheds-initiativer.

  • CRM-COORDINATOR HOS ROVSING DYNAMICS. En ufattelig spændende tid med levering af predictive maintenance-løsninger til kraftsværks- og vindmølleindustrien. Det var hos RD jeg for alvor fik øjnene op for at bæredygtighed og god økonomi sagtens kan gå hånd i hånd, samt hvor stor betydning produktudvikling kan have for både økonomi og miljø.
    Det var også hos ROVSING Dynamics, jeg med egne øjne kunne se SORT på hvidt, hvor stor forskel der er på forureningen fra fx et gammelt Ukrainsk kraftværk uden større miljøkrav og et topmoderne og lovreguleret kraftværk som fx det danske Skærbæk-værk.