Staten har hvert år en række grønne puljer som bl.a. små og mellemstore virksomheder kan søge fra.
Jeg har hjulpet en række virksomheder med at ansøge og gennemføre projekter. 6 gange har vi fået bevilget penge siden 2020, så succesraten er god.
Hvis du ønsker at høre mere kan du kontakte mig på 2243 3597 eller kr@kaarerasmussen.com

Grønne puljer

SMV Digital
SMV Digital åbner 4 gange årligt for tilskud til digital og grøn omstilling. Små og mellemstore virksomheder kan søge om 25-100.000 kr. Virksomheden skal medfinansiere samme beløb, men kan finansiere beløbet i arbejdstimer.
Beløbet kan benyttes til ressourceoptimering, grønproduktudvikling eller grøn forretningsudvikling.
Jeg har med succes hjulpet en række kunder, med at få puljemidler fra SMV Digital.
Kontakt mig for hjælp, rådgivning og projektgennemførelse eller ansøg selv på smvdigital.dk når puljerne åbner. Ordningen kører 2021 ud.

Omstillingspuljen
Omstillingspuljen er en stor pulje skabt med det formål at få virksomheder igang igen efter COVID-19. Som titlen lyder, er der tale om tilskud til reelle omstillingsprojekter. Seneste har jeg hjulpet en virksomhed med at få 210.00 kr. til et nyt projekt der understøtter et helt nyt ben til forretningen. Derudover skal nogle af pengene benyttes til en rapport om grøn omstilling.

Puljen er pt lukket, men jeg forventer, at den åbner igen.

Pulje til branchernes arbejde med samfundsansvar og verdensmålene
Indtil 3/9 er der er anden rigtig spændende pulje, hvor brancheorganisationer og lignende kan søge fra 100 til 500.000 kr.
Puljens formål er bl.a. at bidrage til, at SMV’er arbejder målrettet og strategisk med samfundsansvar og verdensmålene. Tilskud ydes til de nødvendige omkostninger for at udvikle og implementere brancheorienterede strategier og vejledninger samt aktiviteter, der understøtter formålet.

Konkret betyder det, at man som brancheorganisation over 6 mdr. fra godkendelse har mulighed for at formulere strategier og udvikle værktøjer, som kan gøre det nemmere for SMV-virksomheder at komme godt i gang med at arbejde med bæredygtighed, uden at det skal tage for meget tid fra en i forvejen travl hverdag.

Tovholder på ansøgning og projektgennemførsel
Jeg hjælper i første omgang med at formulere jeres ansøgning, så chancen for at opnå tilskud er optimal. Hvis ansøgningen godkendes, er min rolle sandsynligvis som tovholder på projektet. Fra identificering af fokusområder over analysefase (hvad siger medlemmerne for eksempel?), strategiformulering, koncept- og produktudvikling, produktion af materiale, webløsning, tekst mm. og frem til formidling af ”produktet” til medlemmerne. Hvor snittet i forhold til min rolle skal være aftales, og det hele arbejdet foregår i et tæt samarbejde med jer. Yderligere holder jeg styr på at Erhvervsstyrelsens retningslinjer og kriterier for at udbetaling overholdes, lige som jeg sørger for rapportering og evaluering.

Interesseret i en uforpligtende snak om puljer eller andet?
Kontakt mig på telefon 2243 3597 eller kr@kaarerasmussen.com

Snoet ved
icon

2243 3597

icon

kr@kaarerasmussen.com

icon

Ryesgade 3B

DK-2200 Kbh. N

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.