Kender du statens grønne støttepuljer?

Staten har hvert år en række grønne puljer som bl.a. små og mellemstore virksomheder kan søge fra. Gør I? BEMÆRK: Jeg har hjulpet 4 virksomheder og brancheorganistioner med projektkoncept, beskrivelser og ansøgning, men de nævnte grønne puljer er ikke længere åbne. Der kommer dog løbende nye, og I er altid velkomne til at kontakte mig for at høre om der pt. er nogle åbne, som matcher jeres virksomhed/behov.

Grønne puljer

Blandt andet tilbyder SMV Digital tilskud til Grøn omstilling, hvor SMV-virksomheder typisk kan søge 25-100.000 kr. I september frigives yderligere en pulje til grøn omstilling.
Jeg har tidligere hjulpet med at definere projekter og skrive ansøgninger for to virksomheder som hver har fået godkendt 100.000 kr. og hjælper også gerne jer. 

Pulje til branchernes arbejde med samfundsansvar og verdensmålene
Indtil 3/9 er der er anden rigtig spændende pulje, hvor brancheorganisationer og lignende kan søge fra 100 til 500.000 kr.
Puljens formål er bl.a. at bidrage til, at SMV’er arbejder målrettet og strategisk med samfundsansvar og verdensmålene. Tilskud ydes til de nødvendige omkostninger for at udvikle og implementere brancheorienterede strategier og vejledninger samt aktiviteter, der understøtter formålet.

Konkret betyder det, at man som brancheorganisation over 6 mdr. fra godkendelse har mulighed for at formulere strategier og udvikle værktøjer, som kan gøre det nemmere for SMV-virksomheder at komme godt i gang med at arbejde med bæredygtighed, uden at det skal tage for meget tid fra en i forvejen travl hverdag.

Tovholder på ansøgning og projektgennemførsel
Jeg hjælper i første omgang med at formulere jeres ansøgning, så chancen for at opnå tilskud er optimal. Hvis ansøgningen godkendes, er min rolle sandsynligvis som tovholder på projektet. Fra identificering af fokusområder over analysefase (hvad siger medlemmerne for eksempel?), strategiformulering, koncept- og produktudvikling, produktion af materiale, webløsning, tekst mm. og frem til formidling af ”produktet” til medlemmerne. Hvor snittet i forhold til min rolle skal være aftales, og det hele arbejdet foregår i et tæt samarbejde med jer. Yderligere holder jeg styr på at Erhvervsstyrelsens retningslinjer og kriterier for at udbetaling overholdes, lige som jeg sørger for rapportering og evaluering.
Du kan læse mere om hvordan et projekt kan se ud her

Interesseret i en uforpligtende snak om puljer eller andet?
Kontakt mig på telefon 2243 3597 eller kr@kaarerasmussen.com

Du kan også læse mere om den konkrete pulje her 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.